rrrrrah

Jag ger mina böner till de människorna och länderna som drabbats och kommer att drabbas av tsunamin som terroriserar hela Stilla Havet just nu. Det är verkligen fruktansvärt och jag tycker alla ska hjälpa till så gott de kan för som vanligt drabbar det alltid värst de länderna som inte har den bästa ekonomin. Stay strong v

I torsdags stack jag Krissy Ems och Helena till Malmö och åt på vår favorit kinarestaurang och efter det stack vi på bio och såg Shutter Island. Way to go Martin Scorsese! Jag måste verkligen säga att den filmen kan vara en av de bästa filmer jag sett. Det krävs mycket tanke i filmen, vilket jag tycker om. Leo DiCaprio sätter verkligen huvudrollen på plats. Jag tycker verkligen om filmen och gillar ni riktiga filmer ska ni verkligen se den!
I fredags stack jag och Krissy till Paulina och hälsade på sen stack vi och shoppade! Love it! Köpte faktiskt ganska mycket men det behövdes verkligen. Jag måste bara säga att jag älskar mina nya skor. UNDERBARA.
På kvällen stack jag hem till Krissy och sen åkte vi hem till Högsman ute på landet och invigde hans nya bar som han själv byggt. Sjukt snygg var den!
Igår vaknade jag och kände mig väldigt bakis, vilket jag nästan aldrig är! Så jag låg kvar i sängen nästan hela dagen. Paulina och Angelina var här så jag låg och mös med mina underbara systerdotter.
Jag skulle till Krissy senare på kvällen men guuud vad dåligt jag mådde, så jag bara deckade och sov hela kvällen istället? Ingen vanlig lördag det.
Idag hade jag verkligen lust att dra med Krissy och Molly till Sofie men tyvärr gick inte det. Sjukt tråkigt eftersom vi aldrig träffar Snuffisen mer. 

I fredags träffade jag två tjejer jag inte träffat på väldigt länge och de berättade väldigt chockerande saker för mig. Stå på er för fan! 
Hur kan ni låta er "livs kärlek" behandla er på det sättet?
Hur kan man stanna kvar när man blir både psykiskt och fysiskt misshandlad?
Ni måste vakna ur er drömvärld där han är "perfekt". Förlåt inte otrohet och misshandel utan gå vidare för ni kommer hitta någon som behandlar er med respekt och kärlek.


Love is life and life is livin'

xoxo/c


¡feliz cumpleaños!

Då får jag gratta min syster Paulina på födelsedagen. Tjugosex år tiden går så sjukt snabbt. Hoppas du får en underbar dag! wszystkiego najlepszego. Kocham cie v

Ja nu var det väll ett tag sen jag skrev men har mest legat i sängen och dött av min förkylning.
Har klippt mig! :) Det blev bra men det blev ganska mycket uppklippt så håret känns jättetunt nu. Efter jag var hos frisören, igår, stack jag hem till min älskade Lyal för hon var jätteledsen. Jag finns här för dig älskling, det vet du.
Jag och Lyal har också bestämt oss för att söka jobb i Norge. Vi ska då bo med de sjukt roliga Ali och Hassan och Ali har redan fixat lägenhet. Jag har skrivit om mitt CV och sånt så nu är det bara till att söka.
Jag hoppas verkligen vi får jobb, det hade verkligen varit skitkul!

don't let him see your tears.

xoxo/c


sueño

Inatt drömde jag en helt underbar dröm :*


Igår stack jag hem till Paulina ett tag och lekte massor med mi sobrina. Efter det hämtade jag Molly och stack hem till mig sen tänkte vi sticka till Snuffe men det sket sig så vi hade en Beck-kväll hos mig istället. Sjukt nice :) Gud vad jag älskar kriminalarfilmer, så himla bra.
What's up with the snow liksom?
Äh, ikväll vet jag inte riktigt hur det blir. Snuffe ska ha fest och jag ska upp sjukt tidigt imorgon och köra mami till spa. Snackade med Kristian om att kanske dra på bio? Jag vill verkligen se Shutter Island och jag känner att idag är en bra Shutter Island-dag. Längtar fruktansvärt mycket till Alice i underlandet kommer ut för den ska jag se även om jag ska behöva gå själv. haha. Min favorit-tecknad+Johnny Depp - kan inte bli bättre?
Igår läste jag lite i min reseblogg jag hade i Alicante. CindyRzadkowska på
www.resedagboken.se. Jag skrev inte så många inlägg men det var så kul att läsa dom igen. Älskade Alicante, saknar det så mycket. Vår underbara lägenhet på calle Poeta Quintana.
Fransisco, min älskade Francho, kommer bli jätteledsen att jag inte åker till Barcelona för han skulle komma dit för att träffa mig så det blir nog en liten trip till Alicante snart hoppas jag.

Vad är skillnaden mellan avundsjuka och svartsjuka?
Att locka fram någon sorts avund av någon är väll att man själv vill få bekräftelse på hur läget egentligen är?
Få bekräftelse på andras känslor och tankar.
Att locka fram avund av någon annan är ett sätt att skydda sina egna känslor och att själv känna avund är brist på förtroende.

xoxo/c

bonito

wiem to nie moge zapomniec jak bylo dobrze, wiem to skonczylo sie mój wlasny pogrzeb. wiem to i prosze Boga nigdy wiecej niech nie pozwoli na to by trafil w moje serce.

Valet är mitt och jag har gjort mitt val. Jag tänker satsa på min dröm och tack Snuffe, Krissy, Paulina, mama och pappa för ert stöd :*
Idag ska jag ringa Alfa Laval och säga att jag kan hoppa in och jobba när som helst så jag hoppas på att få lite jobb snart. Har sökt massor av andra jobb med bl a i Norge och Danmark.
Har börjat tänka väldigt mycket på framtiden nu den senaste tiden och det känns väldigt konstigt för jag har aldrig varit den som gjort det innan?
Samtidigt som jag tänker framåt kan jag inte sluta tänka bakåt. En person ifrågasatte min religion, min tro, det fick mig att minnas saker som jag försökt förtränga men som suttit i det undermedvetna hela tiden. Den enda som visste om vad som pågick var Emelly, min kusin, ingen annan. Men nu när jag tänkt på det så mycket har det gjort mig så arg så jag var tvungen att berätta för mina föräldrar. Det känns väl ganska bra..

Igår var jag hos Paulina hela dagen och det var nice. Jag blev så rörd när jag satt och matade min systerdotter för hon är så himla söt. Hon tycker om mig väldigt mycket med så vad jag än gör sitter hon och ler mot mig. Så himla söt alltså!
Jag och Paulina lagade lite mat och Marko brukar gnälla om att Paulina aldrig bakar något så vi ställde oss och bakade chokladkakor som han älskar. Det blev bra! :)
Vi kollade på Efterlyst med och som vanligt är det massor av våldtäkter överallt. Det är helt sjukt! Ska inte en tjej kunna gå ut utan att någon kåt psychopat ska attackera henne? Usch! Verkligen fruktansvärt.

Den senaste tiden har jag saknat Zamir väldigt mycket och Gud vad jag längtar tills du kommer hem baby.
Hoppas du har det underbart och inte har glömt bort mig (a)

- Btw, lördag/söndag - shopping?

xoxo/c

no se?

heroes can live on their own but heroes never die alone.


Ja, nu vet jag verkligen inte vad jag ska göra. Innan tordag måste jag bestämma vad jag vill med mitt liv. Jag funderar på om jag ska sticka till Barcelona på reseledarutbildningen som jag redan kommit in på, eller om jag ska följa min stora dröm. Pratade med mama om det och hon sa att man ska följa sina drömmar men att jag måste inse att det blir tufft. Rent ekonomiskt är min dröm omöligt utan csn-stöd och sen massor av stöd av mina föräldrar till boende osv. Därför måste jag först och främst plugga upp lite betyg som jag måste ha för att få csn. Någon som vet om det finns sånna sommarkurser typ? Alltså om man kan jobba upp ämnen på sommaren? 
Jag står mellan två val men egentligen är beslutet så självklart. Det är jag som brukar säga till andra att de ska följa sina drömmar men på något sätt känner jag mig rädd. Men samtidigt är jag väldigt redo att kämpa och inte tänka på något annat utan bara ha det i fokus. Jobba upp betyg, jobba och spara massor av pengar och komma igång med träning. Det är väll därför man har drömmar? Som någon slags ledstjärna som leder en dit man vill och man kan om man vill inte sant? Att gå reseledarutbildningen skulle varit sjukt kul att få åka runt och resa som verkligen är bland det bästa jag vet och jag hade varit i underbara Spanien igen men den utbildningen är inte heller gratis, så jag känner att varför ska mina föräldrar lägga ut så mycket pengar på något jag inte brinner för? På något som bara nästbäst för mig? Jag vill verkligen prata med någon om detta. Men jag vet verkligen inte vem jag ska prata med. Innan torsdag måste jag liksom ha bestämt min framtid. Jag vet hur jag vill att den ser ut för jag har den redan målad i mitt huvud, men borde jag satsa på det direkt fast jag vet att det kommer bli väldigt svårt,  eller borde jag ta ubildningen resa lite och spara ihop pengar på den lilla lönen man får?
Valet är mitt. Men lite råd hade varit nice.
xoxo/c

día de san valentín

tack tjejer för igår, alla hjärtans dag, i love you.


Igår efter att jag varit i Malmö stack jag hem till Krissy och hämtade upp henne sen stack vi in till Eslöv, hämtade Lyal och åkte sen till coop och handlade maud. Vi köpte kycklingfilé, några såser, sallad och waffle fries sen åkte vi ut på landet, hem till Krissy och skulle starta en sån fondue gryta. Jag och Lyal visste ju inte hur man gör för vi hade aldrig ätit fondue innan. Så jag och Krissy försökte få igång den i typ 20 min men det gick inte så Lena fick komma ut och hjälpa oss. hahaha skämmigt! Det var ju sjukt lätt. Sen fixade vi maten satt och åt och det var jättemysigt. Sen kom Molly efter att hon jobbat så vi spelade lite biljard, lyssnade på musik, shakade lite haha. Det var faktiskt en väldigt nice kväll con las chicas solteras! :) Dessutom har jag fått en stalker till. hahaha.






can't live if living is without you


te echo de menos

Åh Cherie jag saknar dig sjukt mycket. Det är alltid så tomt utan dig det är du som är den positiva energin man behöver! Jag hoppas allt är bra där borta och att du trivs men det vet jag att du gör för du är den personen som ger sig ut utan oro och allt blir alltid bra. I augusti kommer vi nog vara närmre varandra men än så länge är det hemlis så jag kan inte avslöja mer :* Jag älskar dig Cherie och jag hoppas du har det absolut underbart för det förtjänar verkligen du. Jag saknar dig väldigt mycket ska du veta! te amo mi amor y te echo de menos. xx your coyote.






can't fight the moonlight


las estrellas

 even if you were a million miles away i could still feel you in my bed. near me, touch me, feel me. and even at the bottom of the sea i could still hear inside my head. telling me, touch me, feel me.have you ever tried sleeping with a broken heart? well, you could try sleeping in my bed lonely, own me nobody ever shut it down like you.


Var ett tag sen jag skrev.. igen! Vet inte varför, glömde nog bort det helt enkelt. Förra helgen var jag med Lyal hela helgen. Vi stack ut på club Honey i Malmö på fredagen då det var MJ- night. God, i love MJ! Dagen efter låg vi hos henne och vilade heeela dagen. Sen stack vi till Krissy och spelade biljard,uno och massor av annat :D På natten körde vi till Lund och hämtade Avni. Usch, fick vänta fyrtio minuter på honom och Lyal låg bara och sov i baksätet den jäveln! haha. Söndagmorgonen var jag astrött men då fick man inte åka hem och sova, nej då skulle jag med Lyal och lämna Avni i Höör. Nene efter det var jag ju helt slut så jag gick och la mig sen tror jag att jag var hemma hela dagen. För en vecka sen började jag göra om mitt ruuum! Nu är det typ klart så det är såå skönt. I onsdags var Krissy och Molly hos mig och på kvällen kom Lyal, Rashid och Ali och vi såg Dead Silence och Gud vad Molly var rädd! Slog sönder min arm och kvävde den som vanligt. Lilla gumman :) I fredags höll jag på lite med rummet så jag stannade hemma hela kvällen eftersom jag var helt slut. Men i lördags stack jag och Molly hem till Krissy runt halv fyra tiden och började förfesta, spela biljard, dansa och ha allmänt kul. Det var mycket trevligt tycker jag :) Men festen vi sedan stack på var mindre rolig. Jag och Molly gjorde typ allt för att komma hem medan Krissy dansade runder och hånglade med Sandberg på diskbänken. Meoow!
Igår var jag så sjukt trött så jag chillade hela dagen förrutom mot kvällen kollade jag på filmis med Molly. Det var mycket mysigt :) Idag vet jag inte vad jag ska göra, behöver rensa bland mina saker. Skulle vilja åka till min syster men pappa vill ju inte att jag kör nu när blinkersen inte fungerar.. BORING. Så får sitta här hemma då alltså, kom gärna! i would love some company.

xoxo/c

hello? is it me you're looking for?