siete dias

Nu har jag äntligen köpt en dator

Men det trådlösa internetet vill inte funka, suttit i telefon flera timmar och pratat med HP men de fattar inte problemet så jag får helt enkelt köra in till siba i helgen och få ny dator. De kan faktiskt inte neka mig en ny om det var fel på den när jag fick den. NOT.

Idag har jag och Helena inte gjort mycket. Handlat lite mat och så vidare.
Imorgon har jag ju min lilla grillfest vilket kommer bli väldigt mys. Grilla och dricka lite med kära vänner är aldrig fel. Vissa har inte hört av sig om de kommer eller ej, fy på er!

På söndag kommer min älskade älskling hem och jag är så sjukt glad.
MOLLY, kom till mig direkt. Jag har abstinensbesvär alltså! Vill inte leva en dag utan dig.

Nej, nu måste jag fixa lunchlåda till imorgon och walk the dog.
BTW, skaffat skype, love it! redan pratat med morfar, francho och nina :)

Men jag kan inte gå utan att gratulera min älskade kusin som fyller 22 år idag.
GRATTIS ÄLSKLING, you know i love you ♥

take care,
xoxo/c

diez dias

jag kan inte fatta att det bara är tio dagar tills vi åker.

Har bara denna veckan kvar på jobb sen är det semester, så himla skönt!
Avbokade hotellet idag eftersom vi ska bo i min gamla lägenhet. Nu när man inte pratat spanska på några veckor kändes det verkligen konstigt och kvinnan i telefonen fattade inte engelska utan bara spanska och franska. Min spanska är ju mycket bättre än min franska så jag babblade på och hoppades på att hon skulle förstå mig och det gick hur bra som helst. Tur man är så grym!

Idag åkte Helena med mig hem efter jobb, vi åkte inom Landskrona och hämtade Mandisen som följde med oss hem. Vi käkade lite och spelade 7a of course!
Väldigt trevligt men både jag och Helena är heeeelt slut idag så vi orkar inte göra någonting alltså. Just nu ligger hon i sängen och läser tidning och jag sitter här och väntar på att duschen ska funka. Den gick nämligen sönder innan.. efter att Helena använde den.. men, tänker inte peka ut någon ;) haha. Nejdå Helle det gör inget så du kan sluta ha ångest. Det går väll att duscha på ett eller annat sätt.

Jag är så sjukt trött men har en känsla av att jag glömt göra något.. hm..

På fredag ska jag ha en liten grillfest, mys!
Har inte bjudit mina gäster än men tänkte skicka iväg ett sms ikväll innan jag lägger mig.

Åh Gud vad jag är trött, nu ska jag in i duschen, gå ut med Daisy sen ska jag fantamä krypa ner i sängen bredvid Helena.

te echo de menos

take care,
xoxo/c


catorce dias

Ja om fjorton dagar sitter jag och Helena på flyget till España! Eftersom jag längtar så sjukt mycket så går dagarna långsammare än de borde göra. Det känns som fjorton dagar är en evighet just nu. Gud vad skönt det ska bli att komma bort till värmen och till mitt älskade Alicante igen. Me encanta!

Ja jag ska snart göra mig färdig för att bege mig till jobb, den sista jobbdagen denna veckan. Skönt!
Sen är det förmiddagspass nästa vecka och sen är vi lediga. Tänkte ändå jobba över någon dag där innan vi åker. Kanske med andra skiftet så man kan jobba förmiddag och packa efter jobb? Jatack.

Imorgon ska jag och Helena ut och shoppa eftersom vår första Alfa-lön kommer då! Underbart med lite cash i kassan nu alltså. Måste köpa massor av kläder, nån liten väska och kanske fler skor?
Eftersom mami och papi åker till Grekland på söndag har jag beställt smink i taxfree så slipper köpa det ;)
På tal om taxfree är det väldigt skumt att man inte får beställa ciggaretter när man flyger inom EU? Borde det inte vara tvärtom? Det känns som att det här med EU bara är skit alltså. De för in väldigt konstiga lagar. Jag menar hallå? Varför ska man få köpa med ciggaretter till andra sidan världen om man inte får köpa när man bara är tre-fyra timmars flygresa hemifrån? Weird.

Imorgonkväll ska jag hem till Lyal och träffa mina Eslövs-tjejer. Förfesta lite sen sticka ut. Ska bli väldigt trevligt, inte träffat alla på sjukt länge.
Lördag blir det Lundkarnevalen med Alicante-gänget. Can't wait!

Nej, nu måste jag verkligen göra mig färdig.

take care,
xoxo/c


sick and tired

Igår var jag bara på jobb i tre timmar sen kände jag att jag behövde åka hem. Min förkylning är sjukt jobbig eftersom jag är yr i huvudet hela tiden och hostar som fan. Känns som att jag mina inälvor flyttas längre och längre upp varje gång jag hostar. Usch, inte kul!

Så idag ska jag stanna hemma igen. Typiskt att jag skulle bli sjuk denna veckan. LÖNT? Det är ju denna veckan vi bara jobbar tre dagar eftersom vi är lediga torsdag och fredag. Jag som tänkte ta en riktigt skön långhelg och bara koppla av och så men nu när jag varit sjuk (om jag ens hinner bli frisk) får jag ju jobba över istället. Kan ju inte missa 2-3 dagar bara sådär, det kommer inte se fint ut i lönen sen ;)

Att sitta hemma är så tråkigt.. Fast det finns massor av saker man kan göra så vet man ändå inte riktigt vad man ska göra. Jag kunde ju börjat läsa sen polska boken Irena lånade mig som jag fortfarande inte börjat på. Jag kunde ju skrivit lite saker.
Det var faktiskt längesen jag skrev. Förr skrev jag alltid, vare sig det var memoarer, romaner, tom dikter ibland så skrev jag alltid. Det enda jag skriver nu är här i bloggen och jag har inte ens något intressant att säga haha.

Sex and the City 2 kommer snart ut på bio och jag längtar sjukt mycket! Det bara måste jag se. Tycker dessutom de kunde fortsattit med serien.. Eftersom man sett ALLA avsnitt så är det inte lika spännande att titta på det. Lika kul är det absolut, men spänningen är borta. Dessutom är jag besviken på Carrie. Alla tycker jag är sjuk som säger det men jag hatar Big och tycker att Aidan var en toppenkille för henne. Punkt slut.

Jag har lust att hyra Shutter Island alltså. Det var inte såå längesen jag såg den på bio men åh vad bra den äär!

Ikväll är det Ugly Betty, Desperate Housewives och Cougar Town yippi!
Jag bara älskar tisdagskvällar!

xoxo/c


varför

funkar inte min dator? Är så himla trött på det nu. Men snart snart snart kommer första lönen då ska jag ha en ny!

Låt mig bara göra er liiiite avundsjuka..
Om en månad ligger jag på stranden med en piña colada i handen och steker. Efter stranden, går jag Helena och Helle hem, fixar oss sen är det dags för Swing, den bästa cluben ever! Vi har såklart VIP-bord pga mina kontakter ;) Efter det kommer vi nog vara ganska så aspackade av all gratisdricka så vi sticker ner till stranden tar ett "jag är svettig efter allt shakande"-bad, går hem och gör goda mackor i ugnen sen nannar! Efter ca 2-3 h sömn är det på det igen. Underbart liv måste jag säga.

Jag är så lycklig att jag snart ska få träffa Fransisco igen, åh jag saknar dig din jävel! Han är nog den snällaste mannen jag träffat i mitt liv. Så han är en liten bästis till mig :)

                                       


iaf, Idag är det sista jobbdagen för denna veckan och Guuuuud vad skönt det ska bli med helg! Är osäker på om jag ska jobba över på lördag eller inte? Nästa vecka, på förmiddagspasset, jobbar vi bara tre dagar pga av Kristihimmelfärdsdag. SKÖNT! Perfekt att det kom på en "sova fyra timmar varje natt"-vecka. Det jag vill säga är att det kanske är lika bra att jobba över i helgen så har man en sjukt lång helg nästa helg? Det hade varit nice. Jävla skit att jobba över.. men i need my cash dude.

Igår var jag och fikade med Helena och Helle. Det var första gången de träffade varann och det gick faktiskt bra. Nu låter det som jag snackar om två hundar typ "det gick faktiskt bra efter att de fått sniffa varann i rumpan ett par gånger". Nej, men vi ska ha samma lägenhet när vi är i Alicante så jag tyckte att det var ganska bra om de träffats innan men de kommer träffas igen, bla på min ff-vecka. woho.

Åh, jag vill åka nu nu nu nu nu nu. Men det känns som att tiden kommer gå snabbt nu alltså. 
Sen sista veckan kommer med gå snabbt för då ska jag till frisören sen dagen innan vi åker ska vi till Therese och ha en heldags-beautydag. Alltså fixa naglar, fötter, bryn och lite sånt smått och gott. Tänkte kanske köpa med mig lite ansiktsmask och hårmask som jag kan pyssla med medan Helena fixar sina naglar osv. MYS.

Jag saknar Krissy och Molly fruktansvärt mycket ♥

                     
                          


take care,
xoxo/c