besame

Ja nu har jag inte skrivit på ett tag känns det som men det är pga att jag faktiskt för en gångs skull har haft full rulle nu i en vecka. Marlot, min underbara holländare, var ju här. Tack Marre för en underbar helg och jag hoppas du hade kul med oss :) Du är alltid välkommen tillbaka när du vill, du är galen som oss, du passar in perfekt! hasta pronto cariño.

Då får jag väll berätta lite om helgen.
I torsdags sov Krissy hos mig och vi gick upp halv sju eftersom vi skulle till Kastrup. Första gången jag körde över bron faktiskt ^^ Inte för det är något speciellt så, men ändå. När vi kom dit gick det jättesnabbt att hitta Marlot och Gud vad glad jag blev över att se henne :) Sen körde vi hem Krissy och åkte hem till mig och käkade frulle, som Marlot vet är jag alltid sjukt trött på morgonen så hon frågade direkt om jag ville vila lite, jatack! Så det gjorde vi sen stack vi till LA och köpte boozen. Och det tog rätt lång tid så efter det stack vi och hämtade Krissy sen hem och gjorde oss i ordning. Vi tre började att dricka cerveza direkt när vi kom hem och vi alla blev lite lolliga på bara ett par öl. Sen kom Snuffe och Amanda hem till oss. Amanda är helt galen men jag gillar det! Efter jobb kom Molly med och strax efter kom Ems. Vi satt där och spelade vattenfall och lite sånt. Alla blev väldigt berusade så jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket mer om förfesten bara att pappa kom hem och körde oss till tåget. Så åkte vi in till Helsingborg och in på Crom. De har renoverat om lite där, så där var ju ett trappsteg jag inte var beredd på. Så jag föll väldigt hårt ner på golvet och Gud vad jag skämdes. Har fortfarande fruktansvärt ont i mina ben alltså, helt blåslagna är dom. Så jag satt mig i baren och fick slinka ner några tequila mot smärtan. Sen kommer jag inte ihåg så mycket bara några jobbiga killar och sen skulle vi hem så jag och Krissy fixade en taxi hem. Men strax innan vi åkte hem var vi på pölsemannen vid Knutan. Där trillade Molly. Hon missade stolen hon skulle sätta sig på och baaam. Där satt hon! HAHA!
I lördags vaknade vi ganska tidigt, runt tolv tiden, och jag var för första gången jättebakis. Jag hade huvudvärk, mådde illa och varje gång jag rörde mig kändes det som att allt vändes i magen. Så jag var typ sängliggande hela dagen så jag och Marlot tittade på Dead Silence och drack cola. Runt 20tiden kom Alicantegänget hit, inte alla men Malle, Sonjelita och Anjé och vi hade en sjukt kul förfest. Spelade vattenfall, sjöng singstar och snackade massor av Alicanteminnen. Tanken från börjar var ju Köpenhamn men alla kunde inte följa med på det så snackade vi om Malmö istället men Ems körde oss till Eslöv och det var faktiskt där vi stannade hela kvällen haha. Vi var på B2 snackade med massor av folk osv. Malle var aspackad, verkligen! Vi skulle på efterfest med min kusin Madde men när vi väll kom upp visade det sig att inte vi fick vara där för tydligen var han som hade förfesten tillsammans med en tjej jag har haft konflikter med innan. Så vi skulle gå därifrån och då trillar Malle värsta ner för trapporna och väldigt snabbt svullnade hennes näsa och panna upp och näsan blödde. Men hon sa att hon mådde bra och vi kunde faktiskt inte sluta skratta. Sen gick Anjé hem och vi andra stack på efterfest hos Madde och Pof istället. Och det var trevligt faktiskt :) Sen åkte jag Marre Sonja och Malle hem till mig och sov. När jag vaknade tittade jag på Malle och OMG! Hennes näsa var megasvullen. Och blå. Hon liknade faktiskt nån från Avatar eller något. haha, förlåt gumman :) Men bra att du mår bra iallafall. På kvällen stack jag och Marlot hem till Krissy och kollade film med henne och Molly sen stack vi hem och sov. I måndags var vi hemma och chillade. Krissy och Ems kom hem till mig och vi spelade uno och hade kul :) Sen körde jag Krissy och Marlot till min syster och var där ca en timme sen stack vi och lämnade av henne på Kastrup. Väldigt tråkigt jag saknar henne väldigt mycket. Och hoppas verkligen att hon kommer tillbaka. Men hon älskade det så hon sa att hon kommer snart igen :)
Och snart vill Cody och Alec komma med! Älskar att träffa alla från Alicante, the time of my life.

xoxo/c

have you ever tried sleeping with a broken heart?

joder

Jag har verkligen inte haft lust att skriva de senaste dagarna, men igår fick Krissy och Molly nog och sa till mig att jag måste in och skriva lite. Ska skärpa mig med det jag menar jag gör ju inget om dagarna?


    


Ja de sensaste dagarna har jag mest umgåtts med Krissy! Vi har myst en del, tittat film bl.a snövit! Längesen man såg den, jag bara avgudar Disneyfilmer. Igår var jag hos Krissy och såg handbollen med henne och Molly och mitt älskade Polen vann över Sverige med 27-24. Blev så himla glad och nu leder de sin grupp. De måste klassa Slovenien imorgon, då har de vunnit gruppen! :D Hoppas hoppas hoppas. De förtjänar det. Dessutom hoppas jag att Sverige krossar Tyskland imorgon med! Heja heja! Efter matchen såg vi den gamla the Dukes of Hazzard, men den är inte alls lika bra som den med Johnny Knoxville tycker jag. Men den var rolig den med. Efter det ville Molly hem så vi åkte hemåt och jag skulle egentligen till Johan då men jag var helt död med huvudvärk och skit så det blev icke så. Satt uppe nästan hela natten ändå. Lenny skickade en låt till mig som jag inte kunde sluta lyssna på, jättefin. Snackade en del med Snuffe i tele under natten med. Ah gumman kram på dig! Och idag måste jag städa som fan för imorgonbitti hämtar jag min älskade Marlot från Holland på Kastrup!! Är så himla glad att hon kommer. Vi kommer rocka loss som vi gjorde i Alicante! Så blir utgång hbg imorgon och förmodligen Köpenhamn med Alicantegänget på lördag sen söndag blir det bingolotto hos Anjé! haha ser verkligen fram emot denna helgen. Äntligen händer det något. Ska försöka hälsa på Paulina idag med, men tror ej jag hinner det. Har bara sovit tre timmar inatt är helt död men måste komma igång med städningen nu! Än en gång.. Grattis Polen!

xoxo/c

and even at the bottom of the sea i could still hear it inside my head.


ay caramba

Igår kom Krissy hem till mig och vi städade min garderob och bara chillade hela dagen, mys! Mot kvällen stack vi hem till Ems och sjöng singstar vilket var väldigt kul. Sen stack vi hem och kopplade in min nya cam jag köpte av Lyal. Msnade lite med Lenny och nu har han och jag fixat en blinddate till Krissy, skit snygg kille! You go girl! Så jag antar att det blir Göteborg för vår del inom kort ^^ Sen somnade Krissy och jag msnade tills mama gick upp och skulle till jobb, alltså la jag mig inte förrän fem-tiden.

                                                                                                        

Idag vaknade jag ganska tidigt av att mitt alarm ringde flera gånger och av att Krissy satt och pratade med Daisy. Sen gick vi upp, gick ut med Daisy och åt frulle. Mama ville jag skulle handla lite saker åt henne så Krissy övertalade mig om att åka till Gunarssons i Svalöv och handla så det gjorde vi. Efter de ville hon hem :( så jag körde hem henne och nu sitter jag här. Ska snart ta ett varmt, skönt bad med vet inte vad jag ska göra efter det. Är så himla uttråkad och känner för att go wild. Skulle vilja festa ikväll men vi är panka allihopa så det verkar inte bli något av det. Ska försöka få Krissy till att fixa cash så vi kan rocka loss. Jag ville också att hon skulle ha fest ikväll men det ville inte Lena :/ Så jag vet inte, förslag?

xoxo/c

 tu y yo a la fiesta toda la noche

¡Feliz cumpleaños!

Idag fyller älskade babysis tjugo år så ett stort kärleksfullt grattis till henne! Vet inte vad jag hade gjort utan dig Nathalie, min älskade bästis. "You want a fresh one?!" haha sweet memories. Tack för att du finns i mitt liv, jag älskar dig!

                                               


Igår kom Krissy hem till mig på frukost, det var mysigt, sen följde vi med Molly för hon skulle köpa ny mobil. Men ingen passade henne så det blev ingen mobil för henne. Jag har faktiskt hittat en mobil jag vill ha på
www.tradera.se sjukt fin och verkar asbra. Anyway efter det stack vi hem till Krissy, lagade god mat och kollade film. Till filmen blev det grönsaksticks med dippa, gott! Daisy var med mig hos Krissy, vill ju vara med min ängel hela tiden :)
Idag måste jag hem till Paulina och hjälpa henne med lite grejer, så kan nog inte åka in till Natha med Ems förrän ikväll och lämna vår present till henne :) Vi beställde den från www.liveit.se så jag hoppas hon blir glad. Det är verkligen vad hon behöver nu med stressen som mamma. Kan inte avslöja för mycket förrän vi gett henne den.
Har faktiskt inte tid just nu, måste ut med Daisy, duscha osv så ttyl.

xoxo/c

it's hard loving a woman, woman like me


el comienzo

Cindy is here!

Nu har jag börjat blogga här igen, har bloggat ett tag, inte så länge men ett tag, på
http://cindy-rzadkowska.blogspot.com men den sidan suger så bestämde mig för att hoppa hit. Gå in på min förra blogg och catch up med vad som hänt nu innan jul och under julen. Kan ju säga att I am here to stay.

Efter att spenderat hela hösten i Alicante suger det verkligen att vara tillbaka i Sverige. Speciellt i den här lilla skithålan jag bor i. Det är väldigt kallt med typ femton minusgrader och massor av snö. Mysigt men tråkigt.
Igår var jag hos Therese och kollade på Scream, sjukt längesen man såg den men lika bra varje gång, och det var väldigt trevligt som vanligt! När jag kom hem blev jag plötsligt så sjukt pigg, så jag kunde inte sova på hela natten, sov ingenting alls. Tur att man hade en trevlig person att prata med ^^
Imorse körde jag Therese till sjukhuset i Lund för hon skulle till sin allergiläkare och då slog tröttheten till. Så jag åkte hem, sov ca tjugo minuter och var pigg igen! Just nu känner jag mig inte alls trött. Mest ofräsch som man känner sig när man dygnar. Gonna hit the shower sen ska jag, förhoppningsvis, träffa mina älskade änglar Krissy och Molly för dom har äntligen kommit hem från deras troligtvis blivande hemland Tunisien. I just can't wait, så Molly RING MIG. Känns som att jag väntat en evighet på er!
Idag är det tre månader tills vi åker till Barcelona, Molly! Me encanta España!

xoxo/c

yo quiero un lobo domesticado