alla hatar Anka

Idag var jag hos min kära syster och systerdotter med Hellequeen. Det var väldigt trevligt som vanligt men regnvädret idag har gjort mig så seg så jag satt mest och var trött. Givetvis spelade vi 7a. haha, och JA som vanligt vann jag hela tiden typ. Vi avslutade besöket med en liten promenad och det var hur skönt som helst.

På vägen hem körde jag och Hellequeen inom Max faktiskt och jag bestämde mig för att testa den nya Macho Nacho hamburgaren. Den var helt okej men ändå blev jag väldigt besviken. Den är ingenting jämfört med Crunchy Nacho Burger som är den godaste hamburgaren jag nånsin ätit. Jag gillar guacamole men inte i en hamburgare. Så.. den får inte mer än 4p. Fy på er och ta tillbaka Crunchy nu innan det är försent. 
Har börjat tänka på beachen -10 nu ju.

På vägen hem hämtade vi också upp Molly som följde med hem till mig och vi såg "Anna Anka söker assistent". 
Alla hatar Anna och visst hon är ju en bitch som alltid säger vad hon tycker och tänker men jag diggar henne för det. Hon är helt enkelt ascool! Även om hon är en person som skryter om att vara rik och verkar ganska självupptagen så tror jag helt klart att hon hade varit skitkul att vara vän med. Utan tvekan.
To speak your mind is a gift.
Jag läste på
www.expressen.se att deltagarna blev förnedrade av Anna eftersom "Hon rotar bland annat igenom deras bagage - och hetsar dem mot varandra under förnedrande former"
Wtf? Det är väll självklart att en så rik kvinna som bor i Hollywood måste veta hennes blivande assistents bakgrund, se om man kan lita på den och göra sig säker på att de inte kommer "backstabba" henne.
Jag hade aldrig anställt vem som helst jag hade gjort precis som Anna. De som sökte visste hur Anna är som person eftersom hon varit på tv ett bra tag nu, så de visste själva vad de gav sig in på. Så sluta gnälla för att få uppmärksamhet. Go Anna

Både jag och Molly var ju tvugna att se CSI-triologins sista del idag, eftersom vi såg andra delen igår var det ju för spännande för att missa. Så jag missade mitt älskade Efterlyst idag faktiskt. CSI var faktiskt bra men jag föredrar kriminalserier (som bara kommer i tre delar) som tex Poirot. Jag hoppas verkligen det kommer på tv snart för det krävs mycket tanke i den serien. Mycket mysterium och det gillar jag.

Barcelona - Arsenal 2-2 idag. FY. Nu får Barça skärpa sig!

Therese (http://thereseseverin.blogg.se) skrev till mig på msn idag:
"tycker du ska skriva ofta i din blogg, du skriver bra :) ♥"

Tack sötnos, synd att inte så många läser bara :/ ♥

  

there are so many things and feelings you just can't help

vår vår vår

Äntligen har vårvädret kommit. Idag är det lite sämre men igår var det helt underbart väder.

Så jag, Helle och Manduz stack till Bo01 och satte oss på espresso house och mös.
Det var lite blåsigt men annars var det jättefint väder.
Vi provade deras nya kyckling- och mozzarellamacka och den var jättegod. 10 p på den!
Vi satt och spelade kort givetvis, 7a, och jag har faktiskt börjat gilla det spelet. Jag vinner ju hela tiden (a).

När vi var färdiga körde jag hem Manduz och Hellequeen och hämtade upp Molly. Vi stack och handlade lite snacks sen stack vi hem till mig och såg Dating in the Dark. Väldigt intressant avsnitt.
Jag förstår inte syftet med det programmet när alla ändå går efter utséendet? Man är väl där för att se den inre skönheten eller? Fy på er!

Jag var jätteglad att äääääntligen var det Desperate Housewives igen. Men nej?! Istället hade de CSI-triologin på Desperates tid! Kunde väll haft det innan eller efter?! Man kan inte bara ta bort det bästa programmet sådär! Och dessutom säga att "om ni vill se avsnittet får ni gå på på kanal5play" och det var nog mest det som gjorde mig riktigt irriterad. Eftersom min dator inte har ljud! Den andra datorn är så himla seg så det hade aldrig funkat. Åh, jag funderar på att åka och köpa en dator idag! För jag ska fan se det avsnittet!

Men jag blev lite gladare när Cougar Town fortfarande fanns på schemat. Väldigt roligt program och Gud vad Courteney är snygg! En riktig cougar, meow.
Efter det blev jag väldiiiigt glad igen för Christine är ju bland de roligaste program som finns. Hon äger alltså. Så jävla bäst, tummen upp!

Idag blir det nog hem till syrran, Marko jobbar sent så kommer nog vara där ganska länge så min bebis får vara ensam hemma ♥

xoxo/c



iloveyou♥

cariño

Jag har inte skrivit på ett tag så jag antar att jag får berätta om min resa till underbara Alicante, om Emilias dop och gnälla lite om mitt knä som dött.

I torsdags kom jag hem efter en vecka i den underbara staden.
När jag kom dit var det som jag aldrig lämnat den. Allt var sig likt och så mycket folk man känner eller känner igen. Jag trodde faktiskt allt skulle vara annorlunda men det enda som fattades var min sambos Jos, Malle och Helle. Såklart mina fd grannar Sara och Eve också.
Annars var det helt underbart, absolut underbart som vanligt.
Jag träffade massor av folk jag känner men umgicks mest med Nina och Francho såklart.
Eftersom jag landade en torsdag och det är en swingkväll så stack vi absolut dit. Inte för att skryta, men självklart var det ju VIP hela tiden för "the partyqueen" som var på besök, jag då alltså, haha ^^.
På söndagen träffade jag Cody och Alec på Havana och det var så sjukt trevligt, har ju saknat dem väldigt mycket. Ja "ta en öl" slutade med en nota på 26 öl och 12 tequilas. Då hade två av deras vänner med kommit så det var ju såklart inte bara vi (a).
Efter det följde jag med dom till Natalie och hennes kille (två amerikaner som bor i ett sjukt fint hus där nere) och där umgicks jag bara med amerikaner och en engelskman och vi spelade ett amerikanskt spel som jag glömt namnet på. Vi spelade en och en inte i lag och visst min engelska är sjukt bra meeen... det var sjukt svårt.

På tisdagen stack jag Nina och Sandra, tyskan vi mobbade hela tiden, till Havana på salsanight. Där träffade vi Francho också som för en gångs skull hade ledigt från jobb. Han ville dansa salsa med mig hela tiden men jag dissade honom varje gång, fråga mig inte varför, jag och Francho dansar ju så bra tillsammans. Vi äger på salsa helt enkelt. Sen stack vi till Mulligan's där de hade 90talsmedley. Så sjukt kul med massor av gamla goa låtar. Francho kom dit med och han var väldigt full, har aldrig sett honom så full förrut :P

Ja det var helt enkelt festande varje dag i Alicante, och jag hade en underbar vecka där och det är alltid lika hemskt att lämna det.

När jag kom hem blev jag helt chockad över det fina vädret här hemma! Det var ju 18 grader! Det är helt sjukt.

Igår var jag på kära lilla Emilias dop. Det var verkligen jättefint och jättemysigt.
Emilia var så lugn så allt gick hur bra som helst, lilla sötnos du är så fin.
Lycka till Emi ♥
Dessutom fyllde Francho år igår så jag ringde ett snabbt samtal och grattade honom. Synd att jag inte kunde vara där på din födelsedag honey. i miss u ♥

oh, en sak till!
Imorse ringde personalchefen på Alfa Laval mig och gav mig jobb! Så jag börjar den 6 april och jobbar i två månader, sen ledig två veckor och börjar sen igen på sommarvikariatet jag redan fått.
Så ca fyra månader på Alfa Laval och det känns underbart!
btw, de två veckorna jag är ledig drar jag till Alicante SÅKLART.

xoxo/c

  
   

live your life


dummisar

Idag har jag fixat allt inför imorgon. Växlat pengar, packat, blivit skönhetsbehandlad ^^ och umgåtts med mysisar.
Imorse gick jag upp tidigt och stack till Lund och växlade pengarna och tog en fika med min fd sambo Helle och det var sjukt trevligt. Vi snackade massor av Alicante-minnen såklart! Tack för en trevlig lunch min man.
Efter det stack jag hem till Paulina på en kaffe och umgicks med min älskade systerdotter. I love you :*

  

På vägen hem hämtade jag upp Krissy och Therese och vi stack hem till mig och fixade lite käk, bara mös och hade kul. De hjälpte mig såklart att välja vilka kläder jag skulle packa ner, sånt klarar man ju inte själv!
Sen har vi bara haft mys och det gillar jag. Jag märker på min älskade Daisy att hon känner av att jag ska åka. Min älskling det finaste jag har i mitt liv. Finns inte ord för hur mycket jag älskar min bebis. Tänk att man kan älska en hund så mycket. 
 
  

Jag körde precis hem Therese och Krissy..

och nu kom jag hem och läste Krissys blogg http://sunshineinmylife.wblogg.se/.
Jag blev faktiskt lite ledsen när jag läste den för det är verkligen så.. vi drar oss åt olika håll. Även om jag bara sticker nu för en vecka så sticker ni snart, du och Molly, kanske föralltid. Gud vad jag hatar när ni bara bokar enkel resa. Medan ni är borta sticker jag med till Norge och efter Norge drar ju jag till andra sidan jorden. Hur ska vi klara detta tjejer? Eller.. hur ska jag klara detta? Usch jag som är så känslig med. Det värsta men ändå bästa är att jag ska lämna er till flygplatsen. Det vill jag verkligen..
Men hur säger man hejdå när man inte vet alls när vi ses igen? Det vet jag verkligen inte.
Men jag vet en sak och det är att jag älskar er otroligt mycket och det ska ni veta vart än ni befinner er, vart än jag befinner mig. Hur långt ifrån ni än är mig så är ni alltid mig nära.

♥ mina slynor forever ♥ ragnar ♥ vim sa? iiiingen ingen ♥


  


xoxo/c

i don't understand


mañana mañana

Ja de senaste dagarna har bara flygit förbi. Det är helt sjukt vad tiden går snabbt.

Iförrigår var jag och shoppade med Lyal sen var jag bara hemma efter det. Hämtade mams tidigare på jobbet för hon kände sig dålig. Kollade på Svenska Hollywoodfruar, nada más.

Igår var jag och shoppade igeeeen :) med Kristina. Jag köpte skor och två klänningar faktiskt, bra nu inför resan.
Mama fyllde år så jag köpte presentkort på ansiktsbehandling till henne, wszystkiego najlepszego mama, kocham cie. 
Sen följde Krissy med mig och pantade lite burkar. OCH NEJ, det är inte pinsamt att panta burkar som tydligen alla tycker, man gör det för naturens skull inte småslantarna man tjänar. Så släng inte era burkar utan panta dom om ni inte vill förstöra jorden ännu mer fuckers. 

Molly har säkert förstört vår jord redan med alla hennes cola-flaskor hon slänger varje dag, haha.
Molly åkte till Spanien idag! :) Till Gran Canaria och tyvärr kunde hon inte spendera sina sista dagar med mig i Alicante :/ Men det förstår jag. Roffe fyller ju år ^^

Jag är så happy happy happy. Imorgon åker jag. I just can't wait.

xoxo/c

lenny i miss you ♥


this is my life

Äntligen är det måndag och det är väll första gången man känner den glädjen men nu åker jag ju snart! Gud vad jag längtar till torsdag. Finns inga ord som kan beskriva hur jävla härligt det känns.

Måste dock fixa en snällis som vill köra mig till Malmö sjukt tidigt torsdagmorgon. Frivillig?
Idag har jag varit en snabbis på Center Syd och inskaffat ett par Fred Perry skor och en söt "sjal" på gina tricot. Känns sjukt bra faktiskt. Skorna kanske jag inte är jätteförälskad i men måste ha nya skor till resan.

I fredags hade min kära Krissy inflyttningfest vilket var väldigt kul!
Det kom inte så jättemycket folk och det var skönt faktiskt eftersom då kunde man spela biljard utan att vara i vägen och det fanns plats helt enkelt.
Först kom Amanda, Elin och Alex och förfestade lite med mig och Krissy. Sen kom Therese, Tobbe och Ems och då spelade vi vattenfall som är liiika roligt varje gång. Förrutom att Elin bröt reglerna hela tiden och vägrade att ta sitt straff, fy på dig! Krissy fick huvudvärk och bestämde sig för att sova lite så då fick ju jag vara värdinna på festen! Jag? Seriöst? Jag blev ju helt nervös att allt skulle gå åt helvete haha men det gick hur bra som helst. Roligast hade jag med Amanda när vi lyssnade på Spice Girls och hon "låtsashällde" vatten över sig själv och blev helt crazy. Det var så jävla kul ska jag säga er.

  

I lördags var Amanda så snäll och hämtade mig och Krissy så åkte vi till LA och kollade på melodifestivalen. Låten som vann är bra men jag tycker inte Anna passar in alls. Hon har fin röst och sånt men hon tåler ju inte pressen det märker man på hennes framträdanden. Nej, jag är inte nöjd.
Efter besvikelsen kollade vi på Beck med mute för Krissy och Amanda skulle hela tiden kolla på Eva och Adam- serierna på youtube. Jag som älskar Beck! Men sen kollade vi på skitroliga klipp som man inte sett på länge. tex, how to be emo alltså fyfan vad kul det är varje gång.. "My name is Dead, because i killed it" haha wtf? Och Johan Glans såklart! :) ca fyra på natten var Amandisen så snäll och körde hem mig och Krissy, tack för skjutsen! Och hälsa Domus!

xoxo/c

no i can't be no one else


CAN'T WAIT!

Enda sen jul har jag verkligen haft boring life haha. Att vara arbetslös är verkligen det värsta man kan vara. Det är så himla drygt att sitta och kolla på idiotiska serier på tv hela dagarna. Jag tyckte jag behövde en fräsch ny start så igår bokade jag biljett till Alicante!

Ja, igår morse skulle jag fixa mig snabbt för att sticka till Helena. När jag gick på en snabb runda med Daisy ringde min mama mig och sa "Ja, du kan boka resan!", jag blev så sjukt glad att jag inte riktigt visste vad jag skulle säga. Jag skulle egentligen åkt idag, jag tänkte ta en riktig sista-minuten och bara sticka men när jag var inne och skulle boka på
www.norwegian.se så helt plötsligt mitt i bokningen höjde de priset med 2000 kr. Absolut väntar jag hellre en vecka och åker för 3000 ist för 5000.
Så jag har bokat till nästa torsdag och jag stannar där en vecka! Jag är så sjukt glad för jag saknar Alicante så fruktansvärt mycket. Det är som en hemlängtan konstigt nog. Känner mig mer hemma där än jag gör här.
Jag har drömt flera nätter att jag kom dit och överraskade Francho, men det gick inte så jag ringde honom igårkväll och berättade och Gud vad glad han blev! Han är så himla söt, "Jag vill ha all information om din resa när du åker, när du landar, när du är framme i Alicante" haha.
Snackade med Cody och Nina också så de vet att jag kommer och att vi kommer rocka skiten ur Alicante igen!
Jag var så lycklig under min tid där så att få den energin igen känns som ett bra sätt att få en ny start på.

Me encanta Alicante ♥


  

xoxo/c

te echo de menos

help

Nu har jag ändrat tema på bloggen för jag pallar inte ha den där "fashion"-mallen. Jag vill ha en sån egen som folk gör och jag har försökt fixa det själv men det blir fel hela tiden.
Någon som är bra på sånna? (a)

hjälp mig.

xoxo/c

really missin' missin' missin' you

  

girlilicious

När jag läste http://www.hannahborg.se/ kom jag ju på att jag helt och hållet glömt bort att skriva om min degaframförtvn-dag igår.

För Navy CIS givetvis!
Och klockan 21 startade ju Desperate Housewives igen! Lite besviken på avsnittet faktiskt det borde starta mycket bättre tycker jag.
Efter det var det två avsnitt av Courteney Cox's nya serie Cougar Town. Där kände jag nästan lite samma sak att det borde starta bättre men allt hände på samma gång känns det som men det är absolut en serie jag kommer att följa utan tvekan. Go Courteney! Tjejer, nu behöver vi inte ha åldersångest redan i tidig ålder, fyrtio är ju det nya tjugo! ;)


Ne nu blir det morgonkaffe och morgonpromenad.

xoxo/c

carpe diem

gaga ohlala

Jag hörde att Lady Gaga kommer till Sverige den 7 Maj. Det hade varit ganska kul att se henne för hon är ju så sjukt annorlunda som ni vet. We'll see!

Ja, då får jag ju berätta om tjejmiddagen i måndags.
Det var faktiskt jättetrevligt. Helena och Krissy kom tidigt och var här hela dagen så vi spelade kort i flera timmar. Sen fixade vi oss, vi hade lite sex and the city-tema på det och Krissy var Mr Big, alltså min man! Det var faktiskt sjukt kul för Helena målade ögonbryn och skägg på henne. Krissy, you sexy beast!
Sen kom Ems Therese och Nathalie och då började vi med maten och satt och snackade massor av skit.
Tyvärr fick vi inte igång Singstar för det ville inte funka :/

  


Nathalie berättade också att lilla Emilia ska ha dop nu i Mars. Så nu måste jag fundera ut något bra att köpa till henne. Men vad köper man egentligen på dop? Jag har aldrig varit på dop innan. Men det löser sig.

Ikväll ska jag och Helena på bio och se premiären av ALICE I UNDERLANDET and i can't wait! Jag hoppas verkligen att den uppfyller alla min förväntningar nu eftersom jag längtat så mycket efter att få se den.


xoxo/c

meet me halfway


MEOW!

Har verkligen tröttnat på vädret och denna tråkiga byhålan. Ta mig härifrån! Jag längtar verkligen tills jag drar, för nästa gång blir det fan för gott. Vem vill leva här? Finns bara ungar som är ute och kör med epa-traktorer och folk som bryr sig för mycket om andras liv. Här finns bara deprission, that's it!

Därför ska det bli trevligt ikväll för jag har bjudit hem mina tjejer på tjejmiddag!
Ska käka fondue otra vez och kanske lite singstar? Eller buzz? :)
Tyvärr kunde inte Sofie Lyal och Malin komma så det blir Ems Helena Nathalie Therese och Krissy! :)
Jag skriver lite om det ikväll och lägger in lite bilder!



xoxo/c

keep on rising